2.07.2013 г., 21:24 ч.

Дъжд 

  Поезия » Философска
351 0 0

Вали, навън вали и всичко напоява.
Вали, във мен вали и всичко разтопява.
Бях дете, "доброто винаги ще побеждава".
Сега - голям - доброто винаги ме натъжава...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??