Jul 2, 2013, 9:24 PM

Дъжд 

  Poetry » Phylosophy
353 0 0

Вали, навън вали и всичко напоява.
Вали, във мен вали и всичко разтопява.
Бях дете, "доброто винаги ще побеждава".
Сега - голям - доброто винаги ме натъжава...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??