9 мар. 2022 г., 12:51

Дъжд 

  Поэзия » Свободный стих
199 0 0

Дъжда пречиства всички лоши мисли, стичащ се по рацете мръсни, той достига до земята давайки надежда и малко нежност, дъжда не е просто течност, той е нещо вечно, на което не са страшни никакви пречки. 

© С Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??