Mar 9, 2022, 12:51 PM

Дъжд 

  Poetry » Free verse
205 0 0

Дъжда пречиства всички лоши мисли, стичащ се по рацете мръсни, той достига до земята давайки надежда и малко нежност, дъжда не е просто течност, той е нещо вечно, на което не са страшни никакви пречки. 

© С All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??