9 мар. 2007 г., 15:08

Дъжд 

  Поэзия
634 0 1

                 Дъжд

 

Дъжд вали и от него боли.

Дъжд има дори в очите ми.

Защо ме остави да роня сълзи,

защо ме забрави, кажи?

 

Аз вярвах на думи фалшиви,

аз вярвах сляпо в теб,

аз вярвах в любимия за мен човек,

а ти с мен се подигра и с любовта.

 

И как да вярвам на думи фалшиви

и как да вярвам в любовта.

Всичко, всичко ти дадох,

а ти ми подари дъжд от сълзи.

© Жулиета Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ти за тези сълзи... Пишеш със Сърце,дори то да кърви,не спирай,защото е истинско!!!
Предложения
: ??:??