19 мар. 2008 г., 22:14

Дъжд 

  Поэзия » Философская
651 0 2

Отдавна чаках мартенския дъжд,

без чадър по здрач да се разходя.

Срещнах продавача на надежда -

цял мокър като мене бродеше.

 

Блестяха капки по лицето му,

очите му една звезда свалиха.

Спря за миг до мен и ме попита:

"Дали така и утре ще вали?!..."

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??