18 окт. 2021 г., 12:36  

Дъждовен кораб 

  Поэзия
458 2 6

Дъждовен кораб  води ме далече

към свят невинен, нов и непознат,

уханна е притихналата вечер,

преливаща в дъждовен аромат.

 

Живее ми се просто и щастливо

тъй както дишат капките пред мен,

в сияеща загадъчна игривост

събужда се живота възроден.

© Милена Френкева Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

За да претърпиш корабокрушение, първо трябва да имаш кораб »

21 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??