Виждам как си тръгваш
в дъжда студен,
просто махаш за сбогом -
за пореден път от далечината.
Разкъсва ми се на две душата.
Едната част от нея иска
към теб да тръгна
и, без дори и секунда да губя,
да те прегърна и целуна.
Но другата част просто
от болка затихва,
защото изгубила се е
в самотата...
© Ноно Якимов Все права защищены
душа ..И просто затихва ,защото я е страх да не изгуби всичко както преди ....