12 июл. 2009 г., 22:08

Дъждовно 

  Поэзия » Любовная
554 0 3

Две фигури, дъждовен тропот,

целувка тиха, нежен стон,

светкавица и после огън -

в сърцата ни намерили подслон.

 

Така пламтят до днес душите,

под ласката на летен дъжд,

заспа градът, ала искрите

в очите ни безсънни бдят.

 

Самотен лъч, танцуват силуети

в нищото, ехтящо под дъжда,

в танца ни са вплетени ръцете,

а всяка капка е любов... от вечността.

 

 

© Радосвета Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??