Магия от танц-
тяло за грях.
страст и илюзия-
изпепеляващ копнеж!
Музика, спомен -
време отминало!
Болка, страдание -
незабрава от спомени.
Надежда за щастие-
мечти от любов.
душа от звезди...
Танц от страдание!
© Стефка Манолова Все права защищены