Jun 18, 2020, 10:38 AM

Дъждовно... 

  Poetry » Love
454 0 0

Магия от танц-

тяло за грях.

страст и илюзия-

изпепеляващ копнеж!

 

Музика, спомен -

време отминало!

Болка, страдание -

незабрава от спомени.

 

Надежда за щастие- 

мечти от любов.

душа от звезди...

Танц от страдание!

© Стефка Манолова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??