18.06.2020 г., 10:38 ч.

Дъждовно... 

  Поезия » Любовна
457 0 0

Магия от танц-

тяло за грях.

страст и илюзия-

изпепеляващ копнеж!

 

Музика, спомен -

време отминало!

Болка, страдание -

незабрава от спомени.

 

Надежда за щастие- 

мечти от любов.

душа от звезди...

Танц от страдание!

© Стефка Манолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??