8 июн. 2022 г., 21:46

Дъждовно 

  Поэзия » Любовная
198 0 3

Заваля 
по косите, в очите...
И мъгла 
се разстла над мечтите.

Аз вървя,
сама и улисана.
Загърмя, 
не си чувам мислите.

Намирам
за компания вятър.
Не спирам,
ще те намеря някак...

 

Моля те, 
бъди там и ме чакай.
 

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??