Заваля
по косите, в очите...
И мъгла
се разстла над мечтите.
Аз вървя,
сама и улисана.
Загърмя,
не си чувам мислите.
Намирам
за компания вятър.
Не спирам,
ще те намеря някак...
Моля те,
бъди там и ме чакай.
© Ива ВалМан All rights reserved.