10 апр. 2008 г., 08:15

Дългата игричка 

  Поэзия » Для детей
772 0 3
 

Дългата игричка

  

Там излезнах аз на двора,

ритам топка,

не е скучно даже

слънцето като се покаже.

 

После  сетих се

да викна Ваньо,

но той забравил да ми каже,

че излиза.

 

По стълбичките малки

слизах и се сетих

да играя със щипалки!

 

 

- Не, не! - викам си

аз. - Те ще ме

ощипят!

 

И когато

се прибрах, си казах:

- Хубава игра съм си играла

и въобще

не съм скучала!

© Линкин парк Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??