5 янв. 2018 г., 21:36  

Дълъг е за една любов, животът човешки. 

  Поэзия
406 1 5

 

 

 

Любовта е дълга,
колкото цигара.
Понякога, колкото
намигване .

Наливам И чаша вино,
улавям я с фотоапарата.
Ще я задържа още миг,
преди да е зад вратата.

Правя се на клоун,
наранявам с думи тежки.
Дълъг е за една любов,
животът човешки.

 

© Станислав Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??