Jan 5, 2018, 9:36 PM  

Дълъг е за една любов, животът човешки. 

  Poetry
405 1 5

 

 

 

Любовта е дълга,
колкото цигара.
Понякога, колкото
намигване .

Наливам И чаша вино,
улавям я с фотоапарата.
Ще я задържа още миг,
преди да е зад вратата.

Правя се на клоун,
наранявам с думи тежки.
Дълъг е за една любов,
животът човешки.

 

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??