5.01.2018 г., 21:36 ч.  

Дълъг е за една любов, животът човешки. 

  Поезия
403 1 5

 

 

 

Любовта е дълга,
колкото цигара.
Понякога, колкото
намигване .

Наливам И чаша вино,
улавям я с фотоапарата.
Ще я задържа още миг,
преди да е зад вратата.

Правя се на клоун,
наранявам с думи тежки.
Дълъг е за една любов,
животът човешки.

 

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??