22 февр. 2007 г., 16:54

ДЪРПАЙ МИ УШИТЕ 

  Поэзия
803 0 6
ДЪРПАЙ МИ УШИТЕ
/нежно/

Дърпай ми ушите,
докато ме целуваш.
Гледай ме в очите,
докато ме събличаш,

Целувай ме,
докато ми шепнеш.
Гали ме,
докато ме обичаш.

Намери сърцето ми,
докато се гушиш в мен.
Усети пулса ми,
докато спиш до мен.

© Бисер Дръпничорапчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??