10 февр. 2010 г., 10:38

E... 

  Поэзия
585 0 8

И тази нощ луната

е цветно петно –

сякаш някой по нея

рисува със пръсти любов.

Озарена от тих благослов,

се усмихва щастлива,

и влюбена

И наднича във моите сънища.

И ми шепне почти недоловимо

своята лунна приказка...

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??