Feb 10, 2010, 10:38 AM

E... 

  Poetry
582 0 8

И тази нощ луната

е цветно петно –

сякаш някой по нея

рисува със пръсти любов.

Озарена от тих благослов,

се усмихва щастлива,

и влюбена

И наднича във моите сънища.

И ми шепне почти недоловимо

своята лунна приказка...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??