24 нояб. 2012 г., 12:08

!?!? 

  Поэзия » Другая
325 0 0

Подтикнат от всеобщата неволя,

лирата ми тъй смърди.

Наоколо е пълно с хора,

а животински се отнасяме, уви.

Покажа ли се вънка, гледам -

болест, мор, съдби, проблем...

Погледна ли живота хладен,

болка силна поражда се у мен!

Живеем в пълно недоверие,

живеем в пълна самота.

Търсим вечност и спасение...

Спасение? От кой ли?!? До кога?

 

 

© Стойко Минчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??