1 авг. 2008 г., 06:23

* * * 

  Поэзия
704 0 3

Бавно минават

дните наши.

И гасне животът

в гърдите наши.

Но любовта моя

към теб, прекрасна,

все така силно

в мене диво гори.

За мен красива си ти

като в деня първи,

когато аз те видях.

Поглед един достатъчен бе

сърцето ми диво да забие.

И тогава още разбрах,

че за мене ти си съдба

и с теб ще съм до смъртта.

© Павел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??