Aug 1, 2008, 6:23 AM

* * * 

  Poetry
702 0 3

Бавно минават

дните наши.

И гасне животът

в гърдите наши.

Но любовта моя

към теб, прекрасна,

все така силно

в мене диво гори.

За мен красива си ти

като в деня първи,

когато аз те видях.

Поглед един достатъчен бе

сърцето ми диво да забие.

И тогава още разбрах,

че за мене ти си съдба

и с теб ще съм до смъртта.

© Павел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??