9 дек. 2008 г., 22:10

*** 

  Поэзия » Белые стихи
713 0 0

***

Децата ми –

две капчици роса,

поверило ми небето.

Ще мога ли да ги  опазя аз –

тревата преходна и крехка?

От мен изтичат и попиват във земята –

това не са ли моите сълзи?

А от тях – тревички –

отново преходни и крехки...

Боже, колко ги обичам!

© Христина Златева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??