Очите ми блесват, когато те погледна,
сърцето ми започва бързо да тупти.
Ти с поглед ме стопяваш и продължаваш
от мен да бягаш. Моля се да дойде ден,
в който ти винаги да си до мен, но този ден
дали ще дойде, това е притеснението в мен.
Ще мине ден, ще минат два, а аз ще бъда
все така сама. Просто не мога така да издържа
и напред не ще продължа.
РАЯ ЩЕ НАМЕРЯ САМО В СМЪРТТА!!!
© Елка Иванова Все права защищены