1.04.2011 г., 22:28 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
630 0 2

Очите ми блесват, когато те погледна,

 сърцето ми  започва бързо да тупти.

Ти с поглед ме стопяваш и продължаваш

от мен да бягаш. Моля се да дойде ден,

в който ти винаги да си до мен, но този ден

дали ще дойде, това е притеснението в мен.

Ще мине ден, ще минат два, а аз ще бъда

все така сама. Просто не мога така да издържа

и напред не ще продължа.

 

               РАЯ ЩЕ НАМЕРЯ САМО В СМЪРТТА!!!

© Елка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Интересна мисъл,бих казал същото като (Лучано),но аз мисля че твойте мисли са породени или от несподелена любов,или от ревност...Може и да греша,но аз мисля така.
  • Звучиш ми като влюбена душа търсеща оправдание в себе си ...
Предложения
: ??:??