В погледа на уличното куче
откривам
липсата на злоба
и лъжи.
Дори, когато то
е бясно,
от човека едва ли повече вреди.
Ще каже някой:
„Туй е странна философия”,
но какво да правя, това е факт.
Нека, който иска да ме вземе
за глупак.
© Калоян Бинев Все права защищены