7 мар. 2009 г., 17:50

* * * 

  Поэзия » Любовная
530 0 1

Беше до мен.
По-здраво от тежки окови
прикова ме,
забравил за давни отрови.

Беше пред мен.
С очите, неземно красиви,
събуди душата,
мечтите ми луднаха диви.

 

Вече си в мен.
Стрелата е здраво забита.
Любов и надежда
в кръвта ми пропиват.

© Никодим Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??