7.03.2009 г., 17:50 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
558 0 1

Беше до мен.
По-здраво от тежки окови
прикова ме,
забравил за давни отрови.

Беше пред мен.
С очите, неземно красиви,
събуди душата,
мечтите ми луднаха диви.

 

Вече си в мен.
Стрелата е здраво забита.
Любов и надежда
в кръвта ми пропиват.

© Никодим Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??