Mar 7, 2009, 5:50 PM

* * * 

  Poetry » Love
557 0 1

Беше до мен.
По-здраво от тежки окови
прикова ме,
забравил за давни отрови.

Беше пред мен.
С очите, неземно красиви,
събуди душата,
мечтите ми луднаха диви.

 

Вече си в мен.
Стрелата е здраво забита.
Любов и надежда
в кръвта ми пропиват.

© Никодим All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??