11 нояб. 2024 г., 00:54

Е⁹ 

  Поэзия
80 0 0

Къде е... ?Кое! Попита ме времето.

Къде е вярата в тях... лъжата ли тачат!?

А дали не лъжат нас... Наивниците.

Кокуди от памукова плантация.

 

Риба уловена с примамка...

примамка за по-добър живот.

Но за кой ли път препъват ни 

с финтове... с който от нас крадат.

 

Бял вятър, казват на дъжд...

А не са ли сълзи на умиращ Народ!?

О, Боже, кръв и тъга, мигранти,

самотата ни гложди съня.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??