24 июн. 2009 г., 15:46

* * * 

  Поэзия » Любовная
468 0 4

И ако някога след милион  лета

на някой път се срещнем горе,

прости за днес, тя любовта,

ако е истинска, ще ни намери.

© Майк Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??