24.06.2009 г., 15:46 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
465 0 4

И ако някога след милион  лета

на някой път се срещнем горе,

прости за днес, тя любовта,

ако е истинска, ще ни намери.

© Майк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??