24 jun 2009, 15:46

* * * 

  Poesía » De amor
469 0 4

И ако някога след милион  лета

на някой път се срещнем горе,

прости за днес, тя любовта,

ако е истинска, ще ни намери.

© Майк Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??