13 янв. 2011 г., 23:17

Един път в живота 

  Поэзия » Любовная
513 0 2

Един път в живота любовта пристига всеки път.

Само по един път в живота щастлив се чувстваш ти навред.

Втори път не съществува - вече всичко е в тъма дълбока.

Душата ти крещи, сърцето пак ридае, иска то първата любов отново да познае!

© Стела Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??