Един път в живота любовта пристига всеки път.
Само по един път в живота щастлив се чувстваш ти навред.
Втори път не съществува - вече всичко е в тъма дълбока.
Душата ти крещи, сърцето пак ридае, иска то първата любов отново да познае!
© Стела Иванова Всички права запазени