Няма полза да се суетя,
следвайки щъпукащото време.
И в мечтите мога да летя,
даже и съня ми да отнеме.
Вярата не е на килограм.
Силата не може се прекърши.
Любовта, която ще раздам,
с края ми не бива да привърши.
Превърни я в снопче светлина,
озари сърдечната посока.
За любов прогледне ли света,
чезнат греховете и порока.
© Светличка Все права защищены