12 окт. 2022 г., 09:44

Единственият на света 

  Поэзия » Любовная
444 0 3

   Единственият на света

 

В прегръдката на нощ безкрайна

сънувах дълго тебе, чакан знак.

Сънят ми пазеше онази тайна,

която любовта възвръща пак.

 

И близко беше и така далече,

душата ми плени със своя чар!

Как неусетно времето изтече,

минутите за мене бяха дар.

 

Частица от съня си аз ще взема,

за да е с мене тайно през деня,

и ще напиша прелестна поема

за чувствата красиви през нощта,

 

за всички мигове, в които исках,

в сърцето си да нося любовта,

за всички мигове, в които знаех,

че си единственият на света.

 

                   Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??