Да си призная честно курвите ги мразя,
дори те курви да са само по душа.
Роден съм чистотата с меч да пазя
и вавилонски блудници да разруша.
В кръвта ми кипва огненото слово,
изписвам го с писец на вечността,
но лея още и куршум с олово,
когато думите си искам да спестя.
И нека пишат с римички епични,
как сластно давали са дупе за любов,
онези курви нагли и до кост себични,
излели пламенно най-плътския си зов.
Те - със секретите си мокрили чаршафи,
зацапали лицето си с най-тежък грим,
греховници раздали щедро свои автографи,
преди бедрата да отворят с вик: Амин!
Единствено харесвам у жената
най-съкровения - момински свян.
Да дойде даже с бурка на главата,
докрай аз любовта си ще й дам.
© Младен Мисана Все права защищены
Поздравления, Младене!