23 мая 2015 г., 01:37

Една 

  Поэзия » Любовная
327 0 1

Една от многото съм… И защо ли

припомням си го винаги  на глас.

Боли от обещанията голи…

Танцуват недомлъвки между нас.

 

Различен мирис  е валял по тебе.

Различни длани топли са били…

Ала една… една ти е потребна,

до теб да е в самотен час. Дали

 

ще бъде моята? Или? Решавай,

докато още имам топлина…

И… както искаш… ала не забравяй -

за друг ще съм наистина Една.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??