2 авг. 2006 г., 12:13

Една и съща 

  Поэзия
1021 0 8
С една и съща поза обичаш да се галим...
Една и съща доза по време да го правим...
Една и съща роза за празник ми купуваш...
Една и съща дрога за мен си,но си струваш...

© Гергана Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??