2.08.2006 г., 12:13 ч.

Една и съща 

  Поезия
1019 0 8
С една и съща поза обичаш да се галим...
Една и съща доза по време да го правим...
Една и съща роза за празник ми купуваш...
Една и съща дрога за мен си,но си струваш...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??