23 янв. 2022 г., 09:17

Една история 

  Поэзия » Любовная
303 2 4

   

         Една история

 

Една история, далечен спомен,

една тъга при мене долетя,                 

една така далечна лунна песен,

която във сърцето ми се спря.

 

Една история безкрайна, вечна,

във нереална синя светлина,

една история, която идва

отново със света на любовта.

 

Тя вятърът е, който ме докосва,

и залезът е, който в мен гори,

и ангел, който от небето слиза,

донесъл най-красивите звезди.

 

И търся пак изгубеното време,

за да ми върне моите мечти,

а болката сърцето ми ще вземе

във стиховете да я изрази.

                        Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??