19 мая 2006 г., 12:30

Една минута мълчание 

  Поэзия
623 0 3

Една минута мълчание

И една минута вътрешен спор

Още една минута лъжи

 

Отвори си очите

Магически стрели

И съм твой

За една минута мъчения

 

Върни ми правото да съм

 

Понякога искам да умра

И излизам на студена разходка

В горещия ни живот

И неговите люлки

Клатени от инерцията на една минута ускорение

 

Но това е минало

Сега умирам всеки ден

 

Затвори си очите

Потисническа тъмнина

Една минута остър слух

Една минута мълчание

© Десислав Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??