Една минута мълчание
И една минута вътрешен спор
Още една минута лъжи
Отвори си очите
Магически стрели
И съм твой
За една минута мъчения
Върни ми правото да съм
Понякога искам да умра
И излизам на студена разходка
В горещия ни живот
И неговите люлки
Клатени от инерцията на една минута ускорение
Но това е минало
Сега умирам всеки ден
Затвори си очите
Потисническа тъмнина
Една минута остър слух
Една минута мълчание
© Десислав Илиев Всички права запазени