19 окт. 2007 г., 15:54

Една невинна сълза 

  Поэзия
1342 0 10
Една сълза за любовта, една за изневярата,
една за болката, една за мъката.
Една сълза за теб, една сълза за нас двамата,
една сълза за раздялата, една за ревността,
една за наранената душа. Една сълза за целувките,
една сълза за прегръдките, една за ласките.
Колко невинни сълзи изтекоха от моите очи?!
А ти за какво плачеш?!
Не остана друго... освен за мен !

© Чочо ИсТинкОв Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??