19.10.2007 г., 15:54 ч.

Една невинна сълза 

  Поезия
1335 0 10
Една сълза за любовта, една за изневярата,
една за болката, една за мъката.
Една сълза за теб, една сълза за нас двамата,
една сълза за раздялата, една за ревността,
една за наранената душа. Една сълза за целувките,
една сълза за прегръдките, една за ласките.
Колко невинни сълзи изтекоха от моите очи?!
А ти за какво плачеш?!
Не остана друго... освен за мен !

© Чочо ИсТинкОв Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??