В сичко ехти.
Р еката шуми.
Е легантно живота кипи.
М ечката спи .
Е лена крехко пристъпва.
П ричудливо жужене се чува.
Р ояк пчели пирува.
О блаците нежно се гонят.
С лънцето жарко препича.
Т ревите вятърът борят.
Р ибар през реката пресича.
А ромат на цветя се носи.
Н евена стъпва с крака боси.
С ияяят косите и златни.
Т рептят очите и жадни.
В исоко в небето птици се реят.
О тново своята песен пеят .
© Женя Германова Все права защищены