20.04.2024 г., 22:23 ч.

Една реалност 

  Поезия
95 0 2

В сичко ехти.

Р еката шуми.

Е легантно живота кипи.

М ечката спи .

Е лена крехко пристъпва.

П ричудливо жужене се чува.

Р ояк пчели пирува. 

О блаците нежно се гонят.  

С лънцето жарко препича.

Т ревите вятърът борят. 

Р ибар през реката пресича.

А ромат на цветя се носи. 

Н евена стъпва с крака боси.

С ияяят косите и златни.

Т рептят очите и жадни. 

В исоко в небето птици се реят. 

О тново своята песен пеят .

© Женя Германова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Времепространство »

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??